Cosichem & Analitical

 

Q-Lab este liderul mondial in ceea ce priveste echipamentele de testare accelerata la factorii de mediu si servicii de testare pentru industria ambalajelor si materialelor plastice, aditivi si coloranti, adezivi si materiale de etansare, industria constructoare de masini, materiale de constructii, textile si tesaturi, alimente si bauturi, arte grafice, lacuri si vopsele, medicamente si cosmetice, energie eoliana si solara.

 

 



Simularea precisa a portiunii de lungime de unda scurta, UV a spectrului solar, a facut din QUV cel mai folosit tester pe plan mondial.


QUV - modele | QUV - Specificatii tehnice | Alegerea lampilor pentru QUV | Controlul nivelului de radiatie 

Camerele de testare cu lampi xenon Q-SUN se folosesc fie pentru a simula lumina solara ce trece printr-un geam, fie pentru simularea expunerii directe la soare, obtinandu-se o accelerare semnificativa in comparatie cu expunerile uzuale la interior sau exterior.

Q-SUN - prezentare | Q-SUN - modele si date tehnice

Testele de coroziune ciclica facute cu un Q-FOG, dau cea mai buna simulare posibila in laborator a coroziunii ce apare in mod natural in atmosfera Cercetarile au aratat ca rezultatele testelor accelerate sunt similare cu cele naturale in ceea ce priveste structura rezultata, morfologia si vitezele relative de coroziune.
Q-FOG - prezentare | Q-FOG - date tehnice 

De peste 50 de ani, substraturile de testare Q-PANEL sunt recunoscute ca un standard global pentru o suprafata de testare consistenta si uniforma pentru testarea vopselelor, placajelor, adezivilor, materialelor de etansare, inhibitorilor de coroziune si a altor pelicule.

Introducere | Tipuri de placute | Otelul - Problemele unei suprafete de testare standardizate

Testarea naturala se face in locatii consacrate pe plan mondial unde se gasesc conditii de mediu ostile care accelereaza rezultatele. Testarea           naturala este precisa si verifica rezultatele obtinute in urma testarii accelerate in laborator, poate da raspunsuri in ceea ce priveste aceste rezultate si este relativ ieftina.

Q-LAB Arizona | Q-LAB Florida